از روزگار دور بهعلت لطیف بودن میوه انگور مردم به فکر خشک کردن آن برای نگهداری طولانیمدت افتادند. نتیجه این کار جا افتادن این خوراکی دلپذیر در فرهنگ غذایی ملتهای باستانی مانند ایرانیان بوده است. یکی از انواع کشمش، کشمش پلویی است که بهعلت طعم شیرین و بافت خاص آن بهصورت گسترده در تهیه غذاها به کار میرود. کشمش پلویی حاوی مواد مغذی و مفیدی مانند پلیفنولها، آنتیاکسیدانها، فلاونویدها و مواد دیگر است که برای سلامت کلی بدن سودمند هستند. برخلاف آنکه با توجه به ماهیت شیرین و چسبناک کشمش ممکن است تصور شود که برای دندانها مضر است ولی کشمشها درواقع سلامت دهان را بهبود میبخشند.
دیدگاه خود را بنویسید