بادام زمینی سرشار از مواد مغذی ضروری بدن است. ۱۰۰ گرم از آن ۵۷۰ کالری انرژی دارد و یک منبع خوب از ویتامین B ، ویتامین C ، منگنز، منیزیم، فسفر و فیبر است. آنها همچنین حاوی ۲۵ گرم پروتئین در هر ۱۰۰ گرم هستند.بادام زمینی به دلیل اینکه مقدار کمی چربی اشباع شده و کلسترول بد LDL دارد خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش میدهد. در مقابل باید خیلی مراقب حساسیت به آن بود به طوری که بعضی افراد که به بادام زمینی حساسیت دارند ممکن است حتی در اثر بوییدن آن دچار عوارضی از اشک آمدن چشم تا شوک شوند.از این دانه روغنی محصولات متنوعی مانند روغن، کره، آرد، بادام زمینی پخته و بوداده به دست می آید و با توجه به اینکه در قاره های آسیا، آفریقا و آمریکا کشت میشود، غذاهای متنوعی با آن تهیه می شود.
دیدگاه خود را بنویسید