به طور کلی تخمهها منبع عمدهی چربی هستند؛ که به هنگام رسیدن، مقدار زیادی از نشاسته خود را از دست داده و به میزان چربی آنها افزوده میشود. از نظر نوع چربی اسید چرب اشباع و غیراشباع هستند. تخمهها نظیر ماهیها از نظر امگا -3 غنی هستند.امگا-3ی موجود در تخمهها به کاهش بی نظمیهای ضربان قلب، تری گلیسیرید خون، خطرات تشکیل لخته، سرعت سخت شدن شرایین، خطر فشارخون بالا و کاهش سرطان و اختلالات رفتاری در جوانان کمک شایانی میکند.هم چنین تخمهها از منابع خوب پروتئین نیز به شمار میروند و کربوهیدراتهای موجود در انواع آنها به صورت مخلوطی از نشاسته، سوکروز و مقادیر کمی گلوکز و فروکتوز میباشد.
دیدگاه خود را بنویسید